Om oss

Om NY Jewellery

Bakom NY Jewellery står Nahir Yevno. Nahir har en gedigen utbildning som både guldsmed och ädelstenstekniker och han läser nu också till gemolog. Han har praktiserat yrket runt om i världen, bland annat i Thailand, Namibia och Turkiet men har nu sin bas i Sverige och Göteborg. Nahir reser kontinuerligt till både mässor och leverantörer för att få inspiration och kunskap.

 

Hos Nahir och NY Jewellery får du alltid den bästa kvalité och service så att du skall känna dig trygg med ditt val av smycke. Efter en konsultation går ni gemensamt igenom skisser och bilder, allt för att du skall känna dig nöjd. Då alla smycken är handgjorda och unika kan du vara säker på att ditt smycke är anpassat efter just dig och dina förutsättningar. Önskar du komplettera med en egen sten eller guld du har hemma är detta inga problem då smyckena handtillverkas efter din beställning.

Önskar du beställa en gjuten ring eller färdig skena kan detta självklart också ombesörjas. Du som kund står alltid i centrum hos Nahir och NY Jewellery!

 

 

För din trygghet får du en offert i samband med beställningen där också uppgifter kring smycket specificeras då denna godkänns erlägger du en handpenning och slutbetalning sker sedan vid leverans av smycket.

 

 

 

Tillverkat av NY Jewellery

 

Nedan ser ni ett urval av vackra, personliga smycken tillverkade av NY Jewellery. Klicka på bilderna för att få upp en förstoring.

 

 

Sagt om NY Jewellery

"Nahir är otroligt kunnig och lyssnade verkligen på vad vi var ute. Han guidade och hjälpte oss så vi fick precis de ringar vi ville ha - vi kunde inte vara nöjdare!"

 

- Jessica Sjöberg

 

 

”Nahir som är guldsmeden och konstnären bakom smyckena är oerhört duktig och lyhörd. Jag är oerhört nöjd med min vigselring och hade inte kunnat tänka mig ett bättre resultat”

 

-Jennie Edling

 

Copyright © All Rights Reserved